Arenă nouă de rugby la Timișoara! Proiectul, de abia în faza documentațiilor

stadion de rugby la timisoara 1
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Primăria Timișoara are în plan să realizeze o arenă nouă de rugby pe str. Aman. Proiectul se află însă de abia în faza întocmirii documentației.

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, anunță că a avansat proiectul privind noua arenă de rugby care se va construi pe str. Pictor Theodor Aman. Astfel, Tabără spune că a fost finalizată expertiza tehnică, dar și documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI).

Așa că mai avem de așteptat, dar semnele sunt excelente. Fiindcă nu există altă variantă decât muncă, muncă și pragmatism pentru a recupera timpul pierdut atâția ani. (…) Acest DALI, avizat condiționat de către Comisia CTE, va fi aprobat și în Consiliul Local. Cui se adresează acest proiect? Se adresează sportului de masă și performanței, deopotrivă! Copiilor, dar și părinților, fără a exclude performanța”, a afirmat Cosmin Tabără.

stadion de rugby la timisoara 2

untitled design set 970x90 px

Potrivit viceprimarului Timișoarei, baza prevede construcția unei tribune cu o capacitate de 1.800 locuri, cu vestiare, camere tehnice, centru de recuperare, spații destinate arbitrilor, parcare pentru autocare, un teren acoperit cu iarbă, nocturnă. De asemenea, va fi realizat și un teren de antrenament. Totodată, destinat exclusiv copiilor, va exista un teren de 60×40, pe gazon sintetic, care primăvara și toamna, va fi acoperit cu balon.

Sunt convins că și cei mici, și juniorii trebuie să aibă vestiare separate de cele ale seniorilor, astfel că baza va avea și un corp de clădire cu vestiare, grupuri sanitare, centru de recuperare, dar și o sală de fitness unde și părinții vor avea acces. În plus, o cafenea pentru socializare, de unde părinții să își poată urmări copiii la antrenament. Știu, pentru mulți par toate acestea par povești și parcă îmi vine să înțeleg lipsa de încredere față de asemenea perspective ale rugbyului timișorean. Înțeleg și că, în ultimii 34 de ani, au fost multe promisiuni, dar, de data aceasta, vă asigur că exact așa se va face. La fel cum se va face și cu stadionul “Eroii Timisoarei”- Lego sau baza Mircea cel Bătrân a cărui construcție va începe și ea”, a declarat Cosmin Tabără.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/