Aquatim oprește apa în mai multe localități din Timiș

lucratori de la Aquatim Timisoara
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Conectare de conducte și spălarea rețelei de distribuție a apei. În Timiș se va întrerupe apa. Vezi cine va fi afectat!

Miercuri, 17 mai, între orele 8-17, la intersecția străzilor Aristide Demetriade și Divizia 9 Cavalerie se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din Proiectul CL 12 -Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – lot 2, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută în zonele Ion Ionescu de la Brad și Lipovei.

În zilele următoare, în intervalul orar 8-15 se va efectua spălarea rețelei de distribuție și rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități. Ca urmare, pe 16 mai se va opri apa în Pădureni, iar pe 17 mai, în Honorici. Pe 17 și 18 mai presiunea va fi scăzută în Buzias, iar pe 18 mai, în Pădureni și Honorici. La aceeași dată, în Tormac se va opri furnizarea apei, iar pe 19 mai presiunea va fi scăzută în Bacova. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/