Aproape un milion de euro pentru căminul din Comorâște

camin comoraste 620x400

Aflat în paragină de mai mulți ani, obiectivul va fi reabilitat și modernizat. Lucrările se vor derula prin Compania Națională de Investiții.

Primarul Alexandru Sporea a primit vestea mult așteptată: ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, a semnat ordinul pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea căminului cultural din satul Comorâște, aparținător comunei Forotic.

„În urmă cu circa doi ani de zile, lucram alături de colegii mei să modificăm proiectul scris greșit pentru acest cămin cultural, iar începând de astăzi culegem roadele acestei munci, pentru că ieri, 8 august, a fost semnat ordinul de ministru pentru aprobarea investiției la căminul din Comorâște, proiect finanțată prin Compania Națională de Investiții, în valoare de 4.670.000 de lei, aproape un milion de euro”, a declarat primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.

De asemenea, edilul le mulțumește colegilor liberali, care l-au sprijinit în acest demers.

1000x200 dacus 02

Aduc mulțumiri domnului ministru al Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea, colegilor care m-au ajutat la modificarea acestui proiect și domnului președinte al PNL Caras- Severin, senatorul Marcel Vela”, a conchis Sporea.

După unda verde primită din partea ministrului liberal Veștea, urmează proiectarea și scoaterea lucrării la licitație pentru execuție.

publicitate si promovare online banner maxagro