Aproape prea bine să fie adevărat! Iulius Town a dat startul la reduceri fantastice!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Sărbătorile au trecut, dar și în ianuarie avem destule motive de bucurie. Unul dintre acestea e perioada marilor reduceri la brandurile noastre preferate. În ianuarie, orice împătimit de cumpărături se va simți la Iulius Town Timișoara ca în Rai, deoarece reducerile ajung până la 80%!

Iulius Town a dat drumul la Winter Sales din 13 ianuarie, iar perioada marilor reduceri și promoții durează până în ultima zi a lunii. Pe lângă reducerile deloc de neglijat în această perioadă, cumpărăturile îți aduc și șansa de a câștiga vouchere. Cu alte cuvinte, cumperi la reduceri și poți beneficia de alte reduceri! În funcție de valoarea cumpărăturilor, clienții se pot prezenta la Info Centru, deoarece pot câștiga vouchere. Dacă cumperi de 150 de lei, ai șansa unui voucher de 25 de lei, dacă ai cumpărături de 300 de lei, ai șansa pentru un voucher de 60 de lei, iar dacă ai făcut achiziții de 500 de lei, poți primi un voucher de 100 de lei!

Inclusiv noile branduri din Iulius Town fac reduceri masive

Cele mai mari reduceri le fac Marks&Spencer, Camaieu și Sofiaman, cu 80% discount. Nici brandul de jeans Lee Cooper nu se lasă mai prejos, și are reduceri de 60%. Un număr mare de magazine aplică reduceri de 50%: Mango, Orsay, C&A, Koton, Distinctive, Tommy Hilfiger, Liu Jo, Guess, Stefanel, Tom Tailor, US Polo ASSN, Nissa, D’S Damat, Steilmann, Seroussi, Urma, Effect. La Zara și Bershka, reducerile ajung la 40%, în timp ce Poema are o gamă de prețuri speciale. Peek&Cloppenburg se aplică reduceri de 20% la articole deja reduse.

O gamă largă de discounturi aplică și magazinele de articole sportive. Hervis Sports are 70% discount, în timp ce SportVision, Grid și Superdry  au scăzut cu 50% prețurile. Reduceri de 40% aplică și VGeneration, New Era și Buzz, U-Man are discounturi de 33%, în timp ce Adidas a redus cu 30% prețurile.

Pantofii perfecți, geanta în tendințe și bijuteriile glam te așteaptă!

1000x100 (3)

În această perioadă, și la magazinele de încălțăminte se practică prețuri promoționale. Anna Cori are cele mai mari reduceri, de 60%, iar Benvenutti a scăzut prețurile cu 55%. De asemenea, la branduri precum Il Passo, Musette, Xara Shoes și Tamaris, reducerile sunt de 50%. Tezyo și Ecco au prețuri mai mici cu 40%, iar Deichmann, cu 30%. De asemenea, și brandul polonez CCC face discounturi importante în ianuarie. Obag, magazinul unde îți poți crea propria geantă sau model de ceas aplică reduceri de 65%!

A rămas doar o lună până la Ziua Îndrăgostiților, u prilej pentru a achiziționa o bijuterie specială. Splend’or oferă reduceri de 70%, în timp ce Parfois, Meli Melo și Kultho au redus prețurile cu 50%. Cei de la Swarovski au aplicat o reducere de 45%. La Be în Time, discountul este de 40%, iar la Bianco Nero e de 30%.

Cosmetice pentru doamne și gadgeturi pentru domni

O altă idee excelentă de cadou sunt cosmeticile. Sephora are cele mai mari reduceri, 80%, iar la Douglas, prețurile au scăzut cu 60%. Magazinele la MAC, Pupa Milano, The Body Shop și Yves Rocher au prețuri mai mici cu 50%, iar reduceri aplică și la MyGeisha, Xpert Beauty și ProBeauty. Și să nu uităm de domni sau de oricine e pasionat de gadgeturi sau dorește să își cumpere electrocasnice noi. MedixGalaxy aplică în perioada aceasta reduceri de 50%. De asemenea, și la Diverta sunt promoții la cărți ți alte articole.

Regulamentul despre participarea la campania cu vouchere este disponibil aici.  De asemenea, lista completă a magazinelor din Iulius Town, cu reducerile aplicate, o găsiți aici.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/