Aproape 700 de sancțiuni, aplicate de polițiștii cărășeni în weekend

politie controale
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Final de săptămână plin pentru polițiștii cărășeni, care au desfășurat mai multe acțiuni pentru siguranța traficului rutier pe drumurile publice din județ.

Polițiștii rutieri și cei cu atribuții pe linie de poliție rutieră au acționat, la finalul săptămânii recent încheiate, pe raza județului Caraș-Severin, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând aproape 700 de sancțiuni contravenționale celor care au încălcat normele rutiere în vigoare. Au fost reținute, de asemenea, 27 de permise de conducere și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Astfel, pentru abaterile constatate în perioada menționată, polițiștii au aplicat 666 de sancțiuni contravenționale, dintre care 259 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Totodată, cinci conducători au fost înregistrați de aparatele radar în timp ce circulau cu autovehiculul, depășind limitele de viteză cu peste 50 de km/h, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. În toate cazurile au fost aplicate sancțiuni contravenționale și au fost reținute permisele de conducere pentru trei luni.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Nu în ultimul rând, 47 de bicicliști și 38 de pietoni au fost depistați în timp ce încălcau prevederile legale, fiind sancționați contravențional. Polițiștii au constatat, de asemenea, cinci infracțiuni la regimul rutier, dintre care una privind conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, mai precizează IPJ Caraș-Severin.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/