UPDATE: Aproape 650 de elevi în prima probă scrisă din bacalaureat!

În sesiunea din toamnă a bacalaureatului, probele decurg în viteză. A început evaluarea scrisă cu proba de limba și literatura română, ce adună peste 600 de candidați.

UPDATE, ora 15:00 

Din cei peste 600 de candidați care s-au înscris în sesiunea de toamnă a bacalaureatului, s-au prezentat astăzi la examen aproape 500, din care trei au fost eliminați pentru că au încercat să fraudeze examenul. Dintre aceștia, doi au fost de la Liceul Tehnologic „Dacia”  din Caransebeș, iar celălalt candidat la examen a fost de la Liceul Teoretic „General Dragalina” din Oravița.

UPDATE, ora 10:50

Dacă în vară partea de competențe lingvistice a bacalaureatului s-a întins pe câteva săptămâni, în sesiunea de toamnă acesta s-a consumat în câteva zile. Așadar, ziua de luni aduce și prima probă scrisă din toamnă, probă la care participă 646 de cărășeni, cei mai numeroși.

După ce puțin peste 100 de elevi au susținut probele orale de competențe lingvistice, numărul celor care au picat examenele scrise este cu mult mai mare, astfel încât proba de astăzi adună peste 600 de elevi în tot județul. Bacalaureatul de toamnă continuă mâine cu limba maternă și poimâine cu proba obligatorie în funcție de profil, adică istoria și matematică, ce împreună adună aproape 300 de elevi.