Aproape 500 de animale, sterilizate gratuit în cadrul celei mai recente campanii derulate la Reșița

Cea mai recentă campanie de sterilizare a animalelor, derulată la Reșița, s-a dovedit a fi un succes. Aproape 500 de animale cu sau fără stăpân au fost cuprinse în campania de 5 zile.

Primăria Municipiului Reșița, prin Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, a organizat, săptămâna trecută, o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din oraș. Acțiunea s-a dovedit un succes, 480 de animale cu și fără stăpân fiind sterilizate în cele 5 zile de campanie.

„Mulțumiri Claudiei Berger, participantă și donatoare, STARROMANIA, reprezentați prin Josef și Silvia Zihlmann, Tierhilfe Grenzenlos Deutschland e. V., reprezentați prin Hans Tapprogge, doamnei Karin Gerbrand pentru materialele donate și participarea activă, cât și doamnei Carla Dick și doctorilor: Alexandru Nedelcu, Petrișor Ghenea, Silvius Soceanu Silvius, Mihaela Călin, cu adjutanții lor Gabi Mușetescu Gabi, Ciprian Stoian. Mulțumim și donatorilor care au susținut această campanie. Nu în ultimul rând, dorim să aducem mulțumiri domnului Sinculeț, domnului Marincău și domnului doctor Gaode”, este mesajul transmis de municipalitate.

Campania a presupus castrarea câinilor fără stăpân și a câinilor și pisicilor cu stăpân, vaccinarea puilor și chiar tratarea câtorva animale.