Posturi deblocate la Universitatea „Eftimie Murgu”

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

După patru ani în care posturile vacante din cadrul învățământului superior au fost ocupate de cadre didactice plătite cu ora, Moș Crăciun a venit mai repede și a deblocat înainte de sărbători 15 posturi la universitatea din Reșița.

Înscrierile pentru posturile vacante deblocate în decembrie sunt în plină desfășurare. La concurs au fost scoase 15 posturi, din care un post de asistent universitar, 11 posturi de lector/șef de lucrări și trei posturi de conferențiar universitar.

Nu sunt posturi în plus în organigrama universităţii, ci sunt posturile vacante blocate timp de patru ani de zile, la care disciplinele au fost predate în regim de plată cu ora”, explică prof. univ. dr. Gheorghe Popovici, prorectorul universității pentru relaţia cu studenţii şi parteneriate.

Până în data de 5 februarie anul acesta înscrierile la concurs pentru posturile vacante continuă, însă participanții care doresc să se înscrie trebuie să aibă la cunoștință că pentru toate posturile, inclusiv pentru cel de asistent universitar, se cere diploma de doctorat. Calendarul concursului cât și specificațiile fiecărui post pe facultăți sunt afișate pe site-ul universității: www.uem.ro.

promovare banner maxagro

 

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/