Aproape 17 milioane de lei, consultanța pentru modernizarea liniei ferate Timișoara – Arad

cfr infrastructura

Contractul pentru serviciile de consultanță pentru modernizarea liniei ferate dintre Timișoara și Arad a fost semnat. CFR SA va plăti aproape 17 milioane de lei unei firme care să se asigure că proiectul tehnic și lucrările sunt făcute așa cum trebuie.

Contractul vizează lotul IV al proiectului de modernizare a căii ferate Caransebeș – Arad, cel care pleacă din Timișoara spre granița cu Ungaria.

Asocierea BAICONS IMPEX S.R.L.  – S.C. AREX LIDER COMPANY S.R.L va primi 16,8 milioane de lei și va superviza derularea lucrărilor timp de 42 de luni.

„Activitatea supervizorului este aceea de supervizare, în calitate de „Supervizor”, a proiectării şi execuţiei de lucrări în conformitate cu prevederile HG nr. 1/2018, pentru aprobarea condiţiilor generale şi specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziţie aferente obiectivelor de investiţii finanţate din fonduri publice. Supervizorul va urmări ca proiectul tehnic să fie elaborat conform regulamentelor legale în vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările ulterioare”, a transmis CFR SA.

Lucrările vor viza modernizarea a 46 de kilometri de cale ferată, din Triajul Ronaț din Timișoara până intrarea în staţia Arad, inclusiv segmentul CF Aradu Nou – Glogovăț.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Sursa de finanţare este Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă (PNRR), Componenta 4 – Transport sustenabil.

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/