Apel la civilizație! Șantierul de la UPU Timișoara provoacă greutăți tuturor, dar nu trebuie să uităm de bunul simț

5
publicitate si promovare in ziar

Apel la civilizație! Unii pacienți și aparținători care așteaptă în fața Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Timișoara obișnuiesc să arunce pe jos mucurile de țigară și alte resturi. Deși sunt coșuri de gunoi. Mai mult, acolo este și un șantier de extindere a UPU care e o provocare pentru toți. Va fi gata în curând.

Un cititor a surprins mizeria pe care, zilnic, o lasă oamenii certați cu bunul simț în urma lor.  Deranjat, omul ne-a trimis câteva poze pe adresa redacției.

Reprezentanții UPU ne-au transmis că fac eforturi pentru a păstra curățenia, dar e nevoie și ca oamenii care vin la spital să facă acest efort.

„Tuturor ne este greu. Și pacientilor și aparținătorilor și personalului medical. Existența unui șantier chiar la intrarea în Urgență a necesitat modificarea circuitelor de acces, a spațiilor de așteptare și a celor de lucru, în condițiile în care nu am putut să limităm afluxul pacienților. Facem eforturi să menținem în spațiile de asistență medicală, dar și în cele de triaj și așteptare o stare de curățenie cât mai bună și de aceea adresez rugămitea tuturor celor care ni se adresează să ne ajute în păstrarea acesteia”, a transmis dr. Mihai Grecu, șeful UPU.

2

În ceea ce privește șantierul, lucrările sunt în grafic.

„În ceea ce privește reparațiile necesare în aceste spații, acestea sunt prevăzute deja a fi efectuate odată cu finalizarea șantierului. Din fericire, promisiunea, atât din partea Consiliului Județean cât și a constructorului, este că vor fi finalizate aceste lucrări până în toamna acestui an. Vom face, în acest context, în continuare eforturi să asigurăm un climat cât mai bun posibil pentru cei care ni se adresează”, a mai spus medicul.

Autoritățile județene spuneau, în luna mai, că cel puțin parterul noului UPU va fi gata în această vară și chiar va putea prelua pacienți. Investiția se ridică la 6,9 milioane de lei și este derulată de Consiliul Județean Timiș cu ajutorul bugetului de stat și a fondurilor europene.

3

 

 

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01