Apă oprită pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în alte două localități din Timiș

interuperi apa in timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Societatea Aquatim oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara și în localitățile Săcălaz și Hitiaș. Vezi programul intervențiilor! 

Marți, 5 martie, între orele 21-04 se va executa o conectare de conducte pe Bulevardul Take Ionescu, la intersecție cu strada Academician Dimitrie Gusti. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile: Andrei Mocioni, Academician Dimitrie Gusti și Protopop Meleție Drăghici, inclusiv la branșamentul de la ISHO.

Pe 6 și 7 martie, zilnic între orele 8-18, pe strada Mureș la intersecția cu străzile Azuga și Martir Alexandru Ferkel-Șuteu se vor executa două conectări de conducte. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile: Mureș, Azuga, Martir Alexandru Ferkel-Șuteu, Călătorilor, Oedip, Meziad, Martir Dumitru Jugănaru, Crivaia, Berzei, Prutul, Măgura, Ludwig von Ybl și Jean Monnet.

Miercuri, 6 martie, între orele 9-16 vor avea loc lucrări de modernizare la Stația de Tratare a Apei din Hitiaș. Pe durata acestora se va întrerupe furnizarea apei în Hitiaș, Racovița și Ficătar.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Tot pe 6 martie, între orele 9-17 se va întrerupe furnizarea apei în Săcălaz, pentru lucrări de mentenanță la Gospodăria de Apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/