Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

anunt public
untitled design set 970x90 px

UAT Oraș Moldova Nouă, titular al proiectului „Asigurarea infrastructurii pentru transport verde în Orașul Moldova Nouă – Realizarea de piste pentru biciclete la nivel local pe traseul Str. Dunării – PTF Moldova Nouă”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fără evaluarea impctului asupra mediului, pentru proiectul „Asigurarea infrastructurii pentru transport verde în Orașul Moldova Nouă – Realizarea de piste pentru biciclete la nivel local pe traseul Str. Dunării – PTF Moldova Nouă”, propus a fi amplasat în Orașul Moldova Nouă, Str. Dunării- PTF Moldova Noua, jud. Caraș Severin.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin din Reşiţa, str. Petru Maior, nr.73, în zilele de luni – joi, între orele 9.00 – 15.00 și vineri, între  orele 9.00 – 13.00, precum şi la următoarea adresă de internet apmcs.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin.

Brantner 1000x100px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/