Anunț public privind decizia etapei de încadrare

anunt public
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

U.A.T. Municipiul Reșița,titular al proiectului “ REABILITARE STRĂZI ÎN CARTIERUL MOROASA, MUNICIPIUL REȘIȚA “ anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului : fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul “ REABILITARE STRĂZI ÎN CARTIERUL MOROASA, MUNICIPIUL REȘIȚA “ ,propus a fi amplasat în Cartier Moroasa, Municipiul Reșița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin din Reșița , str. Petru Maior, nr.73, în zilele de luni-joi, intre orele 800-1500, și vineri, între orele 800-1300, precum și la următoarea adresă de internet www.apmcs.anpm.ro.

Publicul interest poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/