ANUNT PUBLIC

S.C. REMBKA S.R.L, cu sediul in judet Timis, municipiul Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 47, (spatiul comercial), ap. 3 titulara a PLANULUI URBANISTIC DE DETALIU – “CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL PARTER SI ETAJ PARTIAL,IMPREJMUIRE TEREN” – amplasat in municipiul Caransebes, Str. Calea Timisoarei FN, CF nr. 35770 nr. Top. 4626/1/2 Caransebes, anunta publicul interesat, in conformitate cu H.G nr. 1076/2004, decizia etapei de incadrare: planul propus nu necesita evaluare de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Decizia etapei de incadrare si motivele care o fundamenteaza poti fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin din Resita, Str. Petru Maior, nr. 73, in zilele de luni-joi intre orele 08.00 – 16.30 si vineri intre 08.00 – 14.00.

Observatiile si comentariile publicului interesat privind decizia etapei de incadrare se depun in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin in termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunt.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/