Paulescu, numit oficial subprefect

Ministrul delegat pentru Administrație, Victor Paul Dobre, l-a învestit pe funcție pe noul subprefect de Caraș-Severin. Ceremonia s-a desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Județean. În ce privește noul prefect, acesta a fost anunțat de social-democrați ca fiind Silviu Hurduzeu. Numirea sa are loc în circa două săptămâni.

Subprefectul, Anton Paulescu, a jurat că va apăra interesele cărășenilor și că va respecta legea. Ceremonia de învestire a acestuia pe funcție a avut loc în prezența ministrului delegat pentru administrație, Victor Paul Dobre, a președintelui PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, dar și a tuturor șefilor de instituții din județ. Sunt onorat că am fost numit pe această funcție. Îl asigur pe Paul Victor Dobre că voi contribui la organizarea alegerilor locale și că nu voi neglija nici celelalte atribuții ale Instituției Prefectului. Sunt sigur că voi face o echipă bună cu noul prefect, a spus astăzi, Anton Paulescu.

Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, prezent astăzi la ceremonia de învestire pe funcție a noului subprefect, a declarat că în județ putem vorbi despre un nou început. „Se aplică regula democratică de a schimbare a puterii care se resimte până la nivelul local. Suntem în situația în care noul Guvern USL își instalează pe funcții reprezentanții. Toni este un om cu experiență în Prefectură, un motiv în plus pentru ca alegerile să se desfășoare în condiții normale și fără incidente”, a declarat Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin. În ce îl privește pe Nicolae Verindeanu, acesta va rămâne la Prefectură.

Ministrul delegat pentru administrație, Victor Paul Dobre, i-a cerut noului subprefect să fie o persoană verticală, să respecte legea și să gestioneze corespunzător alegerile locale și cele parlamentare, ce vor avea loc în acest an.

 Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157629737233452&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`