Antepenultima rundă din Liga a III-a: Trei echipe timișorene, o singură victorie, și aceea, chinuită rău

Liga secundă se apropie cu pași repezi de final, iar prestația echipelor timișorene de liga secundă a fost și în această rundă în nota mediocră a întregului sezon. Doar ASU Politehnica a câștigat, chinuit, în prelungiri. Ripensia a bifat a treia înfrângere la rând, iar ACS Poli a cedat la Ploiești, cu Petrolul.

Politehnica s-a impus cu 4-3 cu de mult retrogradata CS Balotești, după un joc de mare chin pentru elevii lui Cosmin Petruescu. Ignea a deschis scorul pe Știința. Baloteștiul a avut două execuții rar întâlnire la acest nivel, ale lui Alexandru Stoica și Ovidiu Marin și la pauză s-a intrat cu 1-2. În repriza secundă, Ignea a egalat din penalti în minutul 65, iar Mera și-a readus colegii în avantaj. Marin Neagu a dat mari emoții alb-violeților, după golul de 3-3, dar până la urmă, în prelungiri, Scutaru a salvat Politehnica. Ultima deplasare a echipei va fi sâmbătă, la Târgu Jiu.

Ripensia continuă cu aerul de vacanță deja luată pe final de campionat. Elevii lui Pelici au pierdut drastic, cu 4-1 la Mioveni. Cosmin Năstăsie a deschis scorul, iar Rădescu a înscris din penalti pentru 2-0, scor cu care s-a intrat la pauză. Ca și cum nu era de ajuns, Vali Balint a mai marcat pentru argeșeni în repriza secundă. Abia în prelungiri, Călin Toma a marcat, la o fază la care Mioveniul a contestat că mingea a trecut de linia porții. Sâmbătă, roș-galbenii joacă acasă cu Daco-Getica București.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

ACS Poli a încercat să facă o figură frumoasă la Ploiești, deoarece e deja retrogradată matematic de câteva etape. Mare lucru nu au reușit în ofensivă elevii lui Valeriu Răchită, dar s-au apărat decent. Petrolul a jucat destul de dezordonat, dar a marcat în minutul 69, grație lui Sergiu Arnăutu. În ultimul meci acasă din liga secundă, ACS Poli primește vizita lui CS Mioveni.

banner 970 x 250