ANM: vreme caniculară în următoarele patru săptămâni

termometru canicula
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Până la mijlocul lunii iulie cel mai cald va fi în sudul României. Dar nici vestul țării nu scapă de arșiță.

Meteorologii anunță că, până la mijlocul lunii iulie, cel mai cald  va fi în sudul țării. Acolo temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale, în prima parte a verii. Cantitățile de precipitații vor fi diferite de la o regiune la alta.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în săptămâna 17 – 24 iunie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 24 iunie – 1 iulie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nordice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În săptămâna 1-8 iulie temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 8 – 15 iulie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, au precizat meteorologii.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/