Anglia 1.82 și Ludogorets 1.67 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru partidele din cadrul EURO și calificări Champions League, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Anglia – Danemarca (ora 22:00) cota 1.82

La 25 de ani distanță de la ultima semifinală de EURO jucată de Anglia pe Wembley și pierdută în fața nemților la penalty, a venit momentul pentru o nouă semifinală, doar că de această dată adversarii vor fi Danemarca.

Interesant este faptul că englezii s-au calificat după o victorie cu peste 3 goluri în fața Ucrainei, iar ultima dată când au reușit o asemenea performanță la un turneu final a fost chiar împotriva danezilor, la Cupa Mondială din 2002.

Anglia este probabil cea mai solidă echipă de la EURO, aceștia încă au poartă intactă după 5 meciuri și sunt cotați cu prima șansă la cucerirea trofeului.

Spiritul de echipă al danezilor a strălucit după stopul cardiac al lui Christian Eriksen, căpitanul Simon Kjaer precizând după partida cu Cehia din sferturi, “toată echipa joacă cu Christian Eriksen în inimă”. Danezii sunt și ei după 29 de ani într-o nouă semifinală de turneu final și cu siguranță vor da totul în această seară pentru marea finală.

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet câștigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăsește cel puțin un meci de la EURO.

Ludogorets – Shakhtyor Soligorsk (ora 20:00) cota 1.67

După 10 titluri de campioni ai Bulgariei consecutive și reușite pe plan european foarte bune pentru un club din sud-estul Europei, Ludogorets pornește astăzi la un nou drum spre o calificare în grupele Ligii Campionilor, acolo unde nu au mai fost din sezonul 2016/2017.

Ludogorets va da piept astăzi în primul tur preliminar al Ligii Campionilor cu Shakhtyor Soligorsk, campioana Belarusului și va fi pentru prima dată când cele două echipe se întâlnesc.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.