Angiograf de ultimă generație la Spitalul Premiere din Timișoara

dmz9526

Spitalul Premiere din Timișoara a fost dotat cu un angiograf de ultimă generație care poate fi folosit în tratamentul endovascular al bolii arteriale periferice, al bolii anevrismale, al bolii venoase cronice, dar și în realizarea procedurilor de cardiologie intervențională și radiologie intervențională.

Cardiologie intervențională

Tehnica modernă, combinată cu profesionalismul echipelor medicale va aduce beneficii incontestabile pacienților. Angiograful de ultimă generație permite efectuarea procedurilor de cardiologie intervențională de înaltă performanță, atât diagnostice, cât și terapeutice, pentru următoarele patologii cardiovasculare: sindroame coronariene, valvulopatii, stenoze ale arterelor periferice și aritmii. Pe lângă informațiile extrem de valoroase obținute în urma acestor investigații, intervenția este minim invazivă și rapidă pentru pacient.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Astfel, în majoritatea cazurilor, accesul se face prin artera de la nivelul încheieturii mâinii, iar internarea este de doar 24 de ore.

Pacienții cu stenoze coronariene pot experimenta dureri la nivelul toracelui anterior care pot fi caracterizate ca apăsare, constricție, arsură sau jenă în zona pieptului. Astfel, coronarografia este cea mai bună și exactă metodă de diagnostic a bolii coronariene, iar angiograful de ultimă generație permite efectuarea acestei proceduri.

 dmz9626

Proceduri de radiologie intervențională

Angiograful va fi folosit și în cazul pacienților care se adresează Departamentului de Radiologie Intervențională. Astfel, în Spitalul Premiere poți beneficia de servicii de diagnostic și tratament minim invaziv, extrem de precis, bazat și pe tehnici imagistice specializate.

Investigațiile și procedurile oferite în Departamentul de Radiologie Intervențională sunt indicate tuturor persoanelor care manifestă semne si simptome specifice bolilor cardiovasculare sau vasculare periferice, oncologice sau uro-ginecologice.

Tatament endovascular la Spitalul Premiere

Noul aparat va fi folosit și în cazul pacienților care au nevoie de tratament endovascular deoarece angiografia este considerată a fi standardul de aur în evaluarea bolii arteriale periferice și al bolii anevrismale

Așadar, pacienții care se adresează Spitalului Premiere, beneficiază de consultații de specialitate, investigații și tratamente personalizate, bazate pe tehnici moderne.

 dmz9435 (1)

Pentru un diagnostic corect, programează-te la un consult de specialitate în Spitalul Premiere: informatiipremiere@reginamaria.ro.

Mai multe informații puteți afla și pe pagina Spitalului aici – https://www.reginamaria.ro/spitale/spital-premiere/terapie-interventionala

banner 970 x 250