„Anghel Saligny” modernizează rețeaua de apă la Ocna de Fier

primaria ocna de fier

La aproape 9 milioane de lei se ridică finanțarea obținută de administrația locală Ocna de Fier pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

În aproximativ un an de zile, localitatea va beneficia de un sistem de alimentare cu apă complet modernizat și funcțional. Aceasta este promisiunea primarului Petru Petrișor Panescu, care a semnat la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare pentru proiectul de 8.911.196 de lei privind modernizarea rețelei de apă. Implementarea proiectului se va realiza prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

celtic transilvania 1000x100px

De curând, potrivit primarului Panescu, au demarat și lucrările în zona celor două lacuri de agrement, situate în aria teritorială a comunei Ocna de Fier. „Ne vom apuca de lucrări în acest an, iar în aproximativ un an și trei luni, localitatea va beneficia de un sistem de alimentare cu apă, complet modernizat și funcțional. De asemenea, ne-am apucat de curând și de lucrări pe cele două lacuri, Dănilă și Vârtoape, unde investim 120.000 de euro, bani europeni, accesați prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, dar și de la bugetul local.”, a spus primarul comunei Ocna de Fier.