Angajații Primăriei Reșița pun în siguranță zonele afectate de furtună și evaluează pagubele

alee liliacului 2
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Alături de reprezentanții ISU „Semenic”, și cei ai Primăriei Reșița se află în teren de ore bune. Aceștia au fost mobilizați încă de azi-noapte și intervin acolo unde situația o impune.

Se intervine simultan în mai multe zone ale orașului cu toate efectivele disponibile ale Primăriei Reșița, forță umană și utilaje, anunță primarul Ioan Popa. Alături de pompierii militari, echipele de intervenție ale municipalității eliberează carosabilul de copacii căzuți, verifică blocurile de unde acoperișurile au fost smulse de vânt, pun în siguranță zonele cu risc și evaluează pagubele.

Primarul Reșiței face apel la cetățeni să sprijine eforturile echipelor din teren, dacă acest lucru este posibil. Au fost deblocate până la această oră mai multe drumuri, dar mai sunt probleme de rezolvat. Ioan Popa anunță că, la această oră, se intervine pe drumul care duce către zona de agrement Secu, iar că grădina zoologică este închisă.

„Sunt 12 ore de la tornada de azi-noapte. De 12 ore colegii mei sunt mobilizați în teren. Eliberează carosabilul de copaci căzuți, verifică blocurile de unde acoperișurile au fost smulse de vânt, pun în siguranță zonele cu risc și evaluează pagubele. Se intervine simultan în mai multe zone ale orașului cu toate efectivele disponibile, forță umană și utilaje. Rog pe această cale cetățenii să sprijine eforturile noastre în situațiile în care acest lucru este posibil. Mai multe drumuri au fost deblocate pe parcursul nopții, iar acum traficul se desfășoară normal. Doar drumul spre Lacul Secu este încă blocat din cauza căderii pe carosabil a mai mult stâlpi de înaltă tensiune. Aici se va interveni împreună cu echipa ENEL pentru eliberarea carosabilului. Grădina Zoologică este închisă până marți pentru a nu pune în pericol siguranța vizitatorilor. Aceasta se va redeschide după ce perimetrul va fi verificat și pus în siguranță.”, spune edilul Reșiței.

Ioan Popa le mulțumește pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” pentru mobilizarea exemplară și pentru sprijinul acordat pe tot parcursul acestei perioade.

intervenii resita

interventii resita 2

interventii resita 4

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

interventii resita 3

interventii resita 6

 

 

 

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/