Andrei Vaștag, pariul lui Cristi Bobar! Reșițeanul a semnat cu Deva!

Fiul cel mic al triplului campion mondial la box, Francisc Vaștag, a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa de Liga a III-a, CNS Cetate Deva. Andrei Vaștag va evolua la echipa al cărei președinte este un alt cărășean, Cristi Bobar.

Andrei Vaștag vine după o accidentare care l-a ținut departe de gazon câteva luni, iar Cristi Bobar îi dă șansa de revenire în prim-planul fotbalului. Vaștag junior a jucat în sezonul 2013-2014 pentru Metalul Reșița, în Liga a II-a.
“Pe Andrei Vaștag, un jucător care are 23 de meciuri în Liga I la Viitorul, 70 de meciuri în Liga a II-a și titular de la 15 la 19 ani, la toate loturile de juniori, nu cred că nu-l pot resuscita pentru a ajunge din nou la nivelul primei ligi. A semnat pe un an cu Deva. Obiectivul este să ne ajutăm reciproc. A avut probleme cu accidentarea la genunchi, s-a operat, dar la această vârstă nu poți spune că e un jucător terminat. Andrei Vaștag este, dacă vreți, un pariu al meu”, a spus Cristi Bobar pentru Express de Banat.
Noul președinte al secției de fotbal de la CNS Cetate Deva spune că mai are în vedere și alți jucători din Caraș-Severin, dar nu va lua niciunul de la CSM Școlar Reșița, club pe care l-a condus câteva sezoane.