Andrei Ungur „indezirabil” în Asociația Salvați Spitalul din Caransebeș. La bal participă și membri PNL

Ședința de Consiliu Local de la Caransebeș s-a învârtit în jurul Balului de Caritate organizat pentru susținerea financiară a Spitalului Municipal de Urgență din municipiul Caransebeș. Și asta pentru că discuțiile generate de acest subiect au fost mai lungi decât aprobarea tuturor proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței.

Președintele ALDE Caransebeș, Dumitru Matei prezent în sala de ședințe a adus în atenție, la punctul „Diverse” câteva aspecte care tărăgănează munca în spital. De la reparații făcute pentru a rezista câteva luni până la o sesizare din partea unui caransebeșean la Protecția Copilului pentru o acțiune de voluntariat în curtea spitalului, sau ultimul zvon precum că liberalii nu s-ar alătura balului de caritate.

Dumitru Matei a mai spus că deși toată lumea a dorit ca balul să nu se politizeze totuși partidul cu majoritate din Consiliul Local nu a dorit să-și trimită un reprezentant ca membru în noua asociație. Matei a mai spus că nu este normal ca politica să primeze în fața umanității și a întrebat-o pe Andra Pleșa membru PNL în Consiliul Local de se opune acestei acțiuni caritabile.

În replică Andra Pleșa a spus că a fost informat greșit și că ea nu este liderul partidului, astfel că invitația a transmis-o în sânul organizației locale a PNL care l-a desemnat pe președintele interimar Andrei Ungur să reprezinte organizația în această asociație.

Răspunsul primarului la propunerea PNL de a face parte din această asociație a fost că Andrei Ungur este indezirabil. Dar am venit eu și am spus că o să ajut. Nu este niciun ordin cum se susține, pentru că însuși domnul Vela a primit o invitație chiar de la domnul primar. Nu știu dacă o să poată onora această invitație dar dacă nu va fi prezent va face o donație în cadrul acestui bal. Mai mult consilierul județean PNL Dumitru Rujan este în această asociație și reprezintă PNL -ul”, a declarat Andra Pleșa.

Balul este organizat bine, a fost de părere primarul Felix Borcean care atribuie toate meritele membrilor asociației, dar care nu a ratat ocazia să-i propună consilierei Andra Pleșa un exercițiu de imaginație pentru că tot s-a vorbit de latura politică:

Haide să fim sinceri câți dintre primarii liberali din zona Caransebeșului pe care i-am invitat o să vină la acest bal? Eu le-am adresat invitații atât primarilor liberali cât și celor de altă coloratură politică și parcă văd că o să fiu înconjurat de primari PSD ca și la Serbările Cetății, când m-ați acuzat că am chemat doar social democrații, când, de fapt doar ei au venit, pentru că primarii liberali au teamă”, a spus Felix Borcean.