Andrei Plujar: Creșteți, băi, pensiile! Nenorociților!

plujar andrei (2)
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Liderul USR Caraș-Severin a răbufnit violent la adresa social-democraților din Parlament și Guvern pe care îi acuză că ultima lor grijă sunt pensionarii din România!

Plujar atrage atenția că PNRR permite creșterea fondului de pensii cu până la 9,4% din PIB, în condițiile în care în prezent este alocat doar 8,3% din PIB. „Lăsați vrăjeală că Marcel Ciolacu merge la Bruxelles să renegocieze PNRR, pensiile pot fi mărite de mâine cu 27%. Dar pe voi nu vă interesează, Voi v-ați votat mărirea propriilor salarii cu 2000 de lei. Este de înțeles, ne așteaptă o iarnă grea, o iarnă în care părinții și bunicii noștri vor îngheța în propriile case. Credeți că ei dacă ar avea posibilitatea și-ar vota mărirea propriei pensii?”, a tunat președintele USR Caraș-Severin înspre Hurduzeu, Mocioalcă și Damian.

1000x100 (4)

Plujar spune că acum s-a mai dus un mit, mitul că social-democrații măresc pensiile românilor. „PSD tocmai a anunțat că va da pensionarilor doar 10% în plus, doar de anul viitor, deci sub rata inflației de până acum care deja e mai mare decât 15%. Tot PSD a anunțat că după ce va mai mări puțin punctul de pensie, tot nu va ajunge la 1875 de lei cât promiseseră ei începând cu 01.09.2021. Minciuna legalizată la momentul respectiv e acum confirmată chiar de PSD.”, a adăugat useristul cărășean.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/