Andrei Plujar a votat pentru schimbarea clasei politice. „Trebuie să punem pe primul loc județul Caraș-Severin”

Liderul USR-PLUS, cel care candidează astăzi pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a mers la vot cu încrederea că se poate schimba ceva în clasa politică.

Andrei Plujar își pune speranțele în votul de astăzi, considerând că poate fi momentul schimbării în politica din Caraș-Severin. Candidatul USR-PLUS a mers la vot alături de soția sa. „Am votat pentru o schimbare în clasa politică, pentru o nouă generație de politicieni, pentru implicarea tinerilor în viața politică, pentru că nimic nu se poate face fără politică, activismul civic, totul are legătură cu politica. Noi, generația de tineri politicieni, trebuie să facem de acum înainte politică în interesul cetățenilor și trebuie să punem pe primul loc județul Caraș-Severin, Reșița ș.a.m.d. Cu multă speranță că poate să fie un nou început pentru județul Caraș-Severin astăzi invit toți cetățenii să iasă la vot”. 

Copreședintele USR-PLUS Caraș-Severin îi asigură pe alegători că votul se desfășoară în siguranță, că lumea nu stă la coadă, procesul durează doar câteva minute și nu e aproape nicio diferență față de precedentele alegeri.

Andrei Plujar susține că această campanie electorală l-a ajutat să cunoască mult mai bine problemele din județul Caraș-Severin, de la infrastructură, la sistemul medical. În ceea ce privește lupta din ultimele săptămâni, Plujar spune că au fost multe atacuri care, până la urmă, nu fac cinste nimănui.