Andra Stroe îi caută în generația #ALTFEL pe politicienii de mâine ai Caraș-Severinului

stroe andra, tnl caras-severin
untitled design set 970x90 px

Andra Stroe, președinta TNL Caraș-Severin, îi invită pe tineri în scena politică și în administrațiile publice, unde e mare nevoie de suflu nou și de oameni competenți.

„Am hotărât  să începem un dialog cu generatia #ALTFEL, să construim împreună ceea ce ne dorim să trăim. Este o provocare pe care v-o adresăm, este un salut făcut cu prietenie tuturor celor care vor să se implice, să propună, să atenționeze în mod obiectiv folosind toate argumentele pentru a se implica în viața socială și politică. Nu putem realiza singuri, ci doar în echipă, iar vârsta ne permite să găsim puterea necesară pentru a schimba societatea în bine.

Adresez acest îndemn cu intenția de a reuși să fim cât mai multi tineri implicați în societate deoarece succesul nu este mereu ceea ce reușim pentru noi, de multe ori este mai important ceea ce îi inspirăm pe ceilalți să facă.

Ținând cont de alegerile precedente, în care TNL a reușit să trimită peste 1.100 de tineri în administrațiile locale, ceea ce este un record la nivel național comparativ cu oricare altă organizație de tineret, avem nevoie în continuare de infuzia  de tinerețe care să împrospăteze clasa politică pentru a reuși cu adevărat să ne hotărâm viitorul și să încurajăm și alți tineri liberali să își asume rolul de candidat în următoarele rânduri de alegeri. Scopul Tineretului Național Liberal pentru anul electoral 2024 este ca fiecare UAT din România să aibă cel puțin un ales local tânăr. 3.228 de tineri aleși locali pentru 2024 nu este doar un număr, ci reprezintă un tânăr ales din rândurile TNL în fiecare localitate din țara noastră.

Avem un singur scop, unitate în interesul României și totodată al nostru al generației #ALTFEL.

Generația #ALTFEL din care și tu faci parte!

Ai idei, nemulțumiri, te simți neluat în seamă, scrie-ne pe online, caută-ne și noi îți vom răspunde. Acest lucru aduce cu sine promisiunea că preocupările, aspirațiile și nevoile noastre, ca tineri, vor fi subiectul dezbaterilor parlamentare.”, e apelul Andrei Stroe.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/