ANAF confirmă managementul performant al lui Dumbravă în spitalul din Caransebeș!

adrian dumbrava spital caransebes
untitled design set 970x90 px

Adrian Dumbravă a stins toate arieratele Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș! O confirmă chiar directorul Finanțelor Publice Caraș-Severin!

Îngropat în datorii și cu o mulțime de răni deschise, spitalul din Caransebeș și-a revenit treptat, iar astăzi e din nou pe picioarele lui. Administrația publică locală a înțeles că într-o situație atât de dificilă cum era la Municipal e necesar un sprijin financiar suplimentar, iar propunerile primarului Felix Borcean au fost susținute de toți consilierii locali, indiferent de coloratura lor politică. Și asta pentru că planul de măsuri înaintat de managerul Adrian Dumbravă a fost unul realist și convingător. Dar pentru că astăzi suntem în plină campanie electorală, spitalul e folosit în disputele politice și prezentat într-o lumină deloc favorabilă, în ciuda unei însănătoșiri spectaculoase.

publicitate ziar expresb 1000x100

Adrian Dumbravă a preferat să nu intervină în confruntările dintre candidații pentru fotoliul de primar al Caransebeșului. Adresa înaintată însă Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș de către Administrația Județeană a Finanțelor Publice Caraș-Severin e mai elocventă decât orice explicație a managerului Dumbravă. „Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș nu mai înregistrează arierate la data de 15.05.2024.”, e concluzia directorului Doru Cozma după verificarea Sistemului de raportare  – Forexbug aferentă lunii aprilie 2024. Un diagnostic de necontestat, care, probabil, lămurește pe toată lumea. Spitalul din Caransebeș s-a însănătoșit!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/