Amplasament predat! La Lugoj se va construi o nouă bază sportivă, cu un stadion cu nocturnă

Consiliul Local Lugoj a aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a unei suprafețe de teren pe care va fi construită o nouă bază sportivă, cu terenuri de fotbal, baschet și handbal.

Investiția se va face prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., care a primit pe bază de protocol un teren situat în municipiul Lugoj, în suprafață de 76.138 mp, în vederea și pe perioada realizării de către „C.N.I.” S.A. a obiectivului de investiții „Construire bază sportivă TIP1, Splaiul Morilor, nr. 12, municipiul Lugoj, județul Timiș”.

Proiectul prevede construirea unei baze sportive, care include: teren de fotbal 105 m/68 m cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, teren sport mic 20m/40m pentru minifotbal, handbal, baschet, clădire pentru vestiare și administrativă, parcare pentru autovehicule și autocar. Consilierii au mai aprobat asigurarea finanțării de către Consiliul Local al Municipiului Lugoj a cheltuielilor pentru racordurile la utilități (electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc).

Consiliul Local al Municipiului Lugoj se obligă să asigure în condițiile legii, suprafețele de teren necesare pentru depozitarea și organizarea șantierului și, după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să îl întrețină pe o perioadă de minimum 15 ani.