Amenzi de peste 73.000 de lei pentru transportatorii publici de persoane

control politie taxi
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Peste 600 de autovehicule destinate transportului public au fost verificate săptămâna trecută de polițiștii cărășeni. Au fost aplicate aproape 300 de amenzi. Nu au lipsit nici șoferii băuți.

Polițiștii rutieri din Caraș-Severin au intensificat săptămâna trecută activitățile de verificare în trafic a autovehiculelor care efectuează transport de persoane.

Au fost verificate peste 600 de autovehicule, dintre care 270 destinate transportului public de persoane în regim de taxi sau în regim de închiriere, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 278 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 73.000 de lei și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

control transport copii

57 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38 din 2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

promovare banner maxagro

291 de conducători auto au fost testați cu privire la consumul de alcool, în 8 situații rezultatele fiind pozitive, fapt pentru care au fost dispuse măsurile prevăzute de lege.

Ca măsuri complementare au fost reținute 10 permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare, dintre acestea 5 pentru lipsa inspecției tehnice periodice.

La activități au participat și specialiști ai Registrului Auto Român.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/