Amenzi de 29.000 de lei în 3 ore pe drumul Reșița-Caransebeș

control trafic 1

Polițiștii cărășeni au organizat ieri acțiuni blitz pe Drumul Național 58, care leagă Reșița de Caransebeș. În doar câteva ore, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni, majoritatea pentru viteză.

Polițiștii cărășeni au desfășurat ieri, timp de 3 ore, o nouă acțiune pe DN 58, între Reșița și Caransebeș, care a avut ca obiectiv combaterea încălcării regimului legal de viteză și a depășirilor neregulamentare, precum și a celorlalte încălcări ale normelor rutiere.

La acțiunile desfășurate în sistem cascadă au fost angrenați 16 polițiști rutieri și de la structurile de ordine publică, din cadrul Serviciului Rutier, precum și polițiilor municipale Reșița și Caransebeș, care au acționat cu 3 aparate radar, unul de tip pistol laser Trucam și două montate pe autospeciale.

control trafic

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

În cele 3 ore, polițiștii au verificat 153 de autovehicule și au constatat mai multe abateri la regimul rutier, în urma cărora au fost aplicate 122 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 29.000 de lei. 94 de autovehicule au fost înregistrate de aparatele radar rulând cu viteze peste limita legală stabilită pe sectorul de drum tranzitat, fiind retrase două certificate de înmatriculare.

Săptămâna trecută, polițiștii cărășeni au aplicat în total 520 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 424 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și au reținut în vederea suspendării 14 permise de conducere. De asemenea, au fost constatate 8 infracțiuni la regimul rutier, dintre care două privind conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

De la începutul anului, pe DN 58, pe tronsonul Reșița – Caransebeș, au fost înregistrate două accidente rutiere, soldate cu un deces și 4 persoane rănite ușor.

tmc 640