„Amenințau românii să stea închiși în case și ei jefuiau România”

hurduzeu silviu
untitled design set 970x90 px

Peste 100 de anchete penale sunt în derulare pentru a verifica achizițiile făcute în pandemie: izolete la prețuri astronomice, zeci de milioane de doze de vaccin și alte materiale sanitare cumpărate fără noimă.

Raportul comisiei parlamentare de anchetă pentru achizițiile din timpul pandemiei arată dimensiunea uriașă a risipei și jafului guvernărilor de dreapta care au condus țara în acea perioadă, spune deputatul Silviu Hurduzeu.

102 dosare penale sunt deschise acum pentru achizițiile din timpul pandemiei, când, susține parlamentarul social-democrat, miniștrii Sănătății de la USR au cumpărat izolete la preț de automobil și peste 80 de milioane de doze de vaccin.

„În timp ce amenințau românii să stea închiși în case, ei jefuiau România și dădeau petreceri la Guvern. Cei care au participat la acest jaf organizat și la risipirea banilor publici nu mai au dreptul să ridice glasul pe băncile opoziției să vorbească de standarde de integritate și grija pentru banul public.”, spune deputatul Silviu Hurduzeu.

Parlamentarul cărășeană spune că toate anchetele penale trebuie duse până la capăt cât mai repede, iar cei care au furat să răspundă în fața legii.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/