Amenințată cu moartea în cabana lui Omer Radovancovici! „De aici nu pleci vie!”

radovancovici omer proxenet

Fata de 14 ani cu retard mintal exploatată sexual într-o cabană de vânătoare din mijlocul pădurii, la 20 de km de cea mai apropiată localitate, a fost sechestrată și lovită, dar și pusă să muncească și să-i distreze pe invitații Prințului Clisurii!

Amănunte șocante ies la iveală din cabana Urda, a celui supranumit Prințul Clisurii, după ce DIICOT a început urmărirea penală pentru un nou act material al infracțiunii de trafic de minori și pentru lipsire de libertate în mod ilegal în dosarul în care Omer Radovancovici a jucat rolul de proxenet pentru mai mulți oameni de afaceri din România și Serbia.

Continuate și după ce Curtea de Apel Timișoara l-a pus în libertate, investigațiile DIICOT au arătat că, într-o pleiadă de alte infracțiuni, Omer Radovancovici a racolat și adăpostit o minoră de 14 ani, cu handicap mintal grad III, la cabana sa de vânătoare, în vederea exploatării sexuale. Totul a pornit de la o sesizare a DGASPC, organele de anchetă constatând o nouă faptă de trafic de minori.

Conform celor reținute de DIICOT Caraș-Severin, minora era în parcul din Belobreșca, împreună cu sora sa mai mică, atunci când a fost abordată de Omer Radovancovici. Acesta i-a propus fetei să-i prezinte un băiat care o place. Inițial, fata a refuzat, dar a cedat tentației când Prințul Clisurii i-a oferit cadou un telefon mobil și haine. Timp de două luni a vorbit minora cu Marin Covaci, „tânărul care o place”, pe Messenger. Poza de profil a îngrijitorului cabanei lui Omer Radovancovici i-a lăsat fetei impresia că vorbește cu un adolescent, cu un băiat de vârstă apropiată cu a ei. După ce a sedus-o cu tot felul de promisiuni, Covaci i-a propus fetei să fugă de acasă, să stea cu el la Urda. Minora și-a luat niște haine în rucsacul de școală, buletinul și, cu un taxi plătit de Covaci, a ajuns la Berzasca. De aici a fost preluată și dusă la cabana de vânătoare. N-a fost deloc încântată la început, mai ales că Marin Covaci pe care-l văzuse acum nu semăna deloc cu cel din poza de profil de pe canalul de comunicare Messenger, dar, sub pretextul că va duce o viață mai bună, a acceptat să întrețină relații sexuale cu omul lui Omer Radovancovici.

Găsită de Poliție la insistențele inspectorilor de la Protecția Copilului, minora de 14 ani a fost reintegrată în familie. Se întâmpla asta în septembrie 2022. După doar două zile, fata a fugit din nou la Urda. A rămas la cabana din mijlocul pădurii până în 13 februarie, anul acesta. De câte ori a dorit să plece, Omer și Marin se opuneau, pe motiv că e îi e mai bine la cabană decât acasă. De fapt, Omer Radovancovici se temea că minora ar putea povesti ce se întâmplă la Urda.

Ar fi putut povesti că, pe toată durata șederii sale la Urda, aproximativ jumătate de an, Covaci a întreținut cu ea, cu știința lui Omer Radovancovici, relații sexuale. Că a fost pusă la curățenie în cabană, să hrănească animalele și să presteze diferite alte munci. Dar și să asiste la petrecerile cu dame de companie organizate de Prințul Clisurii. Inclusiv să danseze, sumar îmbrăcată, pe masă, pentru distracția invitaților lui Omer.

gif card de energie dacus 1000x100

Cum ar fi putut să povestească și despre propunerea ce i-ar fi fost făcută de Radovancovici. Și anume, să întrețină un raport sexual în trei, cu el și o altă femeie. În schimb promițându-i-se o viață mult mai bună. Dar la fel de bine ar fi putut povesti și cum a vrut la un moment dat să plece de la Urda, de la cabana situată în pădure, la 20 de kilometri de prima localitate, Berzasca. Și asta pentru că, fiind cerută și de alți bărbați pentru relații sexuale, Covaci a dezvoltat o gelozie concretizată în violență verbală. Timorată, fata a vrut s-o șteargă de la Urda, dar Covaci a amenințat-o cu moartea, folosind expresii de genul „de aici nu pleci vie!”

Pentru că nu a cedat, Covaci a închis-o cu forța într-o cameră din cabană și a oprit curentul, lăsând-o în beznă, cunoscând că feta e înspăimântată de întuneric. Circa 12 ore ar fi stat acolo, prin ușă, Marin adresându-i amenințări cu moartea. Și pentru că nu renunțase la ideea de a pleca de la Urda în ciuda terorii aplicate, Covaci a lovit-o peste față, provocându-i hemoragie nazală. Într-un final, a chemat o mașină și i-a permis să plece acasă.

Minora de 14 ani a povestit până la urmă despre toate acestea, în prezența psihologilor și a asistenților de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, iar mai apoi procurorului DIICOT care investighează orgiile de la Urda. Marin Covaci a recunoscut parțial învinuirile ce i se aduc, în sensul că a confirmat că a întreținut relații sexuale cu minora, dar s-a apărat susținând că a avut consimțământul acesteia. În schimb, Omer Radovancovici nu scoate o vorbă, și-a rezervat dreptul la tăcere. Cel puțin deocamdată!

Omer Radovancovici e urmărit penal pentru trafic de minori și lipsire de libertate în mod ilegal, în timp ce Marin Covaci e acuzat de act sexual cu un minor, trafic de minori și lipsire de libertate în mod ilegal! Ambii contestă luarea măsurii arestului preventiv la Curtea de Apel Timișoara.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/