Amenințări și hărțuire telefonică în Mehadia, cu efect întârziat!

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mehadia au fost sesizați de două femei că au fost amenințate de anumite persoane cunoscute! Polițiștii efectuează cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare!

În primul caz, o femeie de 46 de ani, din comună, a sesizat faptul că în cursul lunii mai, în timp ce se afla într-un bar din localitate, a fost amenințată de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Mehadia, aflat sub influența băuturilor alcoolice, persoană cu care în trecut a mai avut conflicte. Tot  la Postului de Poliție Mehadia s-a înregistrat și plângerea unei tinere de 26 de ani, din localitate, care sesizează că la începutul lunii mai a primit pe telefonul mobil, mesaje de amenințare cu acte de violență, care i-au creat o stare de temere, de la un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi.

În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Dacă se vor dovedi justificate, făptașii riscă între 3 luniși 1 an de închisoare sau amendă.

 

Sursa foto: pressandjournal.com