Amenințări în Consiliul Județean! PSD nu a făcut niciodată ce face astăzi președintele Dunca!

Ion Mocioalcă reclamă modul în care liberalul Romeo Dunca și-a început mandatul de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și vorbește de presiuni la limita legii exercitate asupra unor șefi de care vrea neapărat să scape.

„Nu voi ezita niciodată să fiu apărătorul cărășenilor în fața abuzurilor, iar acestea chiar se produc. Sunt directori chemați și amenințați să își dea demisia urgent. Dau un nume, la întâmplare: «Gabi, lasă-ne că nu avem loc de tine!»”, a sesizat social-democratul. Mocioalcă se referă de Gabriel Știka, directorul Direcției de Drumuri Județene, căruia Romeo Dunca i-a sugerat, într-adevăr, să demisioneze.

„Sau directorilor de școli, de deconcertate, li se spune: «Cred că ar fi bine să vă dați demisia, degeaba aveți un concurs, că vă trimitem echipe de control și tot scăpăm de voi!» Cred că PSD nu a făcut niciodată acest lucru și că tot dreapta politică din județ obișnuia să practice astfel de amenințări. Pentru memoria colectivă vă spun că acest lucru s-a întâmplat și în epoca Băsescu, dar iată că se întâmplă și în epoca Orban – Iohannis”, a adăugat Ion Mocioalcă într-o conferință de presă.

(E)