Amendamentul, regulamentul şi prostia în Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Aiurea, malversaţiuni social-democrate ce par a-i arăta maimuţa domnului Nedelcea

explo 1000x200

Am scris alaltăieri textul legat de încercarea consilierilor judeţeni de a-l alege pe cel de-al doilea vicepreşedinte de consiliu judeţean. Plecat de la şedinţă, eram convins că am avut de a face cu prostia unuia sau a altuia, în total patru (voturi anulate), din forul judeţean.

Mi-am construit textul pe baza emoţiilor de la locul faptei. Nu mai revin cu cele întâmplate în forul aleşilor noştri înspre bunăstare. Revin însă, cu cele ce le-am mai rumegat ieri. Avem două variante. Una, conform căreia, bazată ce-i drept doar pe vorbe de budoar, pemepiştii şi-ar dori şi cel de-al doilea vicepreşedinte. Dacă nu i-au putut convinge pe colegii consilieri, măcar i-au încurcat pe pesedişti în a-şi pune omul lor. Şi din patru anulate, au mai rămas două. A doua variantă. Care or fi „proştii” pesedişti care au greşit buletinul? Fără a mai face ironii ieftine, logica ne spune că cineva „mai mulţi” din rândul pesediştilor nu prea l-au vrut pe Flavius Nedelcea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Şi doi s-au gândit să greşească. Or fi doar fabulaţii? Nu ştiu dar, parcă mirosul îmi spune că iar avem de a face cu o curvăsăraie politică. Noi îl vrem pe-al nostru, voi pe-al vostru etc. Şi culmea ar fi ca reprezentanţii vânzătorului de vapoare să pună punctul pe i şi să le închidă gura majoritarilor din consiliu. Ce vreau să vă mai scriu, ca o concluzie a celor scrise şi alaltăieri şi acum? Îi doare la bască pe aleşii noştri de competenţele unuia sau altuia în administraţie. Nu, ei fac un joc politic. Fac rebus cu voturile noastre. Departe de ei punerea pe picioare a unui organism administrativ puternic, bazat pe competenţe şi pe instruire. Nu, grija lor este ca la Bucureşti să fie înregistraţi cu cât mai multe funcţii administrative ocupate de politrucii lor. Şi de aici, premiza urcării pe scara politică a şefului de partid din teritoriu. Cetăţeanul, interesul lui? Mă scuzaţi, pardon!

banner 970 x 250