La Cimitirul Eroilor din Timișoara amendă pentru gunoaie

guoaie in cimitirul eroilor din timisoara
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Firma care administrează Cimitirul Eroilor din Timișoara s-a ales cu o amendă de 60.000 lei pentru munții de gunoaie descoperiți de către polițiștii locali, în urma unui control.

Firma care administrează Cimitirul Eroilor a primit o amendă usturătoare. Poliția Locală Timișoara a decis să aplice o sancțiune de 60.000 lei societății Denis Alex. Asta după ce, în urma unui control, au fost găsiți munți de gunoaie în cimitir.

În urma controlului, polițiștii locali au constatat că, în calitate de deținător de deșeuri, societatea nu a respectat obligația de a colecta separat deșeurile rezultate din activitatea pe care o desfășoară. Au fost găsite cantități mari de deșeuri amestecate, respectiv, vegetale, pământ, plastic și reciclabile. Societatea a fost sancționată pentru încălcarea prevederilor OUG 92 /2021 privind regimul deșeurilor”, a informat Primăria Timișoara.

promovare banner maxagro

Mai mult, societatea a mai fost sancționată cu amendă de 2.500 de lei pentru depozitări clandestine de deșeuri și în incinta Cimitirului Stuparilor, aflat tot în administrarea acesteia.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/