Ambasadorul Germaniei, în vizită la Reșița

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Excelența Sa, Werner Hans Lauk, a fost astăzi prezent în capitala Banatului Montan. Acesta s-a întâlnit atât cu edilul-șef al Reșiței, cât și cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Ambasadorul a fost numit recent pe această funcție publică, astfel că a declarat astăzi, la sediul Palatului Administrativ, că și-a dorit să viziteze județul Caraș-Severin întrucât ilustratele din zonă pe care le-a văzut  l-au impresionat.

În jurul orei 10.00 a fost primit de primarul Mihai Stepanescu, după care cei doi au purtat o scurtă discuție și au făcut schimb de cadouri. Ulterior, acesta a susținut o conferință de presă la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin, la care a mai participat, alături de Sorin Frunzăverde, și prefectul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

mihai stepanescu ambasador germania

„Le mulțumesc gazdelor pentru primirea pe care mi-au făcut-o. Am simțit un imbold de a vizita o regiune atât de importantă și am vrut să mă conving că există astfel de frumuseți. Sunt de părere că peisajul trebuie văzut și simțit la fața locului. Am purtat astăzi discuții despre Strategia Dunării, care va primi finanțare din 2014, despre activitățile pe care le întreprinde Instituția Prefectului, dar și Consiliul Județean și pot să vă asigur că, deși este prima vizită în Caraș-Severin, voi reveni atât official, cât și privat”, a declarat Excelența Sa în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o.

promovare banner maxagro

DSC_7051

Ideea de Strategie a Dunării a fost dezvoltată și de președintele Consiliului Județean. „Este un concept pus la punct de Uniunea Europeană la care contribuie toate țările riverane, iar ideea este de a se investi în zonele mai puțin dezvoltate, adică de la Budapesta în jos”, a spus liderul de la Palatul Administrativ.

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/