Amănunte incredibile despre familia înecată în Dunăre! Cadavrul femeii, îngropat în Serbia!

explo 1000x200

Femeia din Sichevița înecată alături de soțul său și de doi dintre cei cinci copii a fost îngropată de urgență! În Serbia!

Din cei patru dispăruți în apele Dunării în urma accidentului care a avut loc sâmbătă, la Coronini, a fost găsită doar femeia de 40 de ani! Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit de autoritățile din Serbia, aproape de malul din țara vecină, undeva în dreptul localității Svinița. La vreo 50 de kilometri de locul tragediei! Femeia a fost găsită încă de luni, iar marți, potrivit procedurilor din Serbia, aceasta a fost îngropată în țara vecină. Cadavrul a fost identificat de membrii familiei după ce autoritățile sârbe au trimis fotografii omologilor din România. Pentru aducerea trupului neînsuflețit al femeii în țară, astfel încât aceasta să aibă parte de o înmormântare creștinească, vor trebui demarate procedurile obișnuite pentru exhumare și repatriere.

În tot acest timp, căutările celorlalți trei dispăruți în Dunăre, soțul femeii și doi copiii, unul de 22 de ani și o fetiță de 3 ani, continuă.