„Am fost naiv în relația cu Romeo Dunca! E a doua oară când mă încred prea mult în el!”

baleanu eugen
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Apele rămân tulburi și agitate la Moldova Nouă după ce preluarea bacului Baziaș 4 de către firma omului de afaceri Eugen Băleanu a eșuat. Romeo Dunca e arătat cu degetul, și-ar dori pe altcineva!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin s-a spălat repede pe mâini după ce Baziaș 4 a rămas acostat la mal în ciuda garanțiilor pe care le-a oferit după ce a băgat în faliment SC Eoliana, firma care administrase ambarcațiunea. „Din păcate contractul cu operarea bacului la Moldova Noua a fost reziliat. Culpa nu ne aparține. Pentru a nu lasă loc de interpretări, sprijinul promis de CJ operatorului care a semnat deja contractul a fost maxim și în limita legii.”, a explicat Romeo Dunca.

Omul de afaceri Eugen Băleanu susține însă că nu s-a dorit ca el să fie cel care administrează bacul și punctul de trecere a frontierei de la Moldova Nouă. Altfel, președintele Dunca ar fi găsit mai mult de 5 minute pentru primele două întâlniri pe care le-au avut pe această temă. În plus, ar fi pus imediat în mișcare cele absolut obligatorii pentru ca bacul să devină rentabil. „Noi am fost de bună credință. Nu s-a dorit. Am fost naiv în relația cu Romeo Dunca. E a doua oară când mă încred prea mult în el. Înainte de a fi om politic, Romeo Dunca e om de afaceri. Acest bac și acest punct vamal nu au viitor. Am avut toată încrederea în omul de afaceri Romeo Dunca, dar, din păcate, dintr-un veritabil om de afaceri a devenit un veritabil om politic. Nu e în măsură să mă facă serios sau neserios tocmai el!”, a replicat Eugen Băleanu.

În momentul de față e în desfășurare procedura de licitație pentru atribuirea serviciilor de operare a bacului altui agent economic. Nu s-a schimbat însă nimic în caietul de sarcini. Or asta înseamnă că pe Baziaș 4 nu vor urca nici de acum încolo autocare cu turiști sau tiruri. Și nici nu se vor putea comercializa vreun suc sau o apă rece. Gurile rele spun însă că migranții nu vin nici cu autocarul și nici nu au nevoie de apă sau suc!

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/