,,Am făcut transferuri cu cap!”

Metalul a adus nouă jucători, a cedat mult mai puţini, dar nu a cheltuit nici măcar un leu, dimpotrivă, a încasat peste 150.000 de euro!

Clubul din Valea Domanului a fost foarte activ pe piaţa transferurilor în această iarnă, dar patronul Cătălin Rufă a căutat jucători liberi de contract pe care Marian Pană să-i reinventeze.  ,,Nu s-a cheltuit nimic pe jucătorii aduşi, nicio sumă de transfer, niciun comision la vreun impresar. Am făcut transferuri cu cap. Nu va pleca nimeni fără sume importante de bani”, a declarat omul care a readus Reşiţa în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Clubul a ieşit pe plus după campania de achiziţii şi asta, pentru că CS Universitatea Craiova l-a achiziţionat cu mai mult de 150.000 de euro pe Bogdan Vătăjelu. Rufă e mulţumit de relaţia cu administraţia publică reşiţeană şi susţine că reţeta financiară de la Metalul e foarte bună. „Clubul nu are nicio datorie, are masa, transportul şi arbitrajele plătite în avans până la sfârşitul returului. E stabilitate la club şi le mulţumesc tuturor partenerilor pentru asta”, a mai spus patronul rosso-nerilor.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/