„Am asistat la un mare eșec al liberalilor! În disperare de cauză, Florin Cîțu vrea să discute cu toată lumea!”

mocioalca ion psd
untitled design set 970x90 px

Ridicolul de la Congresul PNL n-a scăpat nesancționat nici de senatorul PSD de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

„Am o dublă bucurie. În primul rând, pentru că am asistat la un mare eșec al liberalilor, ei organizând un congres în care nu s-a spus nimic despre România și despre români. Totodată, am bucuria că Florin Cîțu a fost ales președintele lor. Nu mai vorbesc de o echipă de conducere extrem de pestriță și extinsă în care se împletesc doar interesele personale și de partid, nu și cele doctrinare, liberalismul fiind uitat de către toată lumea.”, a comentat liderul social-democrat pentru expressdebanat.ro.

Ion Mocioalcă a vorbit și despre vicierea rezultatului alegerilor pentru funcția de președinte, în sensul celor dorite și comandate de președintele României, contrar voinței celor mai mulți dintre liberali. „Fără implicarea președintelui Klaus Iohannis acest congres ar fi avut un alt câștigător sau poate nu ar fi avut loc, condițiile în care s-a ținut călcând în picioare orice normă elementară într-o criză pandemică. Asta ne arată un dispreț total față de situația în care se află românii și România!”, a subliniat parlamentarul PSD.

Referitor la ceea ce-i afectează cel mai mult pe români, criza de la nivelul Guvernului, cu consecințele pe care aceasta le generează, Ion Mocioalcă amintește tot de Klaus Iohannis. Mai exact, de vorbele acestuia în momentul în care PSD a fost obligat să plece de la guvernare. „Din păcate pentru marea masă a românilor care aștepta cu totul și cu totul altceva de la o guvernare de dreapta, această coaliție instaurată cu surle și trâmbițe în decembrie anul trecut și-a dat duhul. Este clar că USR PLUS nu știe să guverneze, că nu are jocuri în picioare și că nu se pricepe decât la opoziție. De altfel, în toată existența lor, scurtă, e drept, nu au făcut altceva decât să țipe și să tropăie încercând să-și atragă o parte din electorat, ceea ce au și reușit într-o proporție de 14-15 la sută. Acum nu cred că mai au aceste procente. Sigur că, în disperare de cauză, Florin Cîțu vrea să discute cu toată lumea, dar din ce constat eu reciproca nu este adevărată. Nu toată lumea vrea să discute cu Florin Cîțu. Simt de asemenea o presiune pe PSD și nu cred că va trece mult timp până când se va cere responsabilitate din partea partidului meu, cerându-ne fie să sprijin un guvern minoritar, fie să intrăm la guvernare, că altfel nu se poate. Eu cred că nu ar trebuie să nu facem niciuna, nici alta, cred că ar trebui să ne întoarcem la popor, că, vorba domnului președinte, voința sa în acest moment nu mai corespunde cu cea din decembrie anul trecut și că românii și-au schimbat repede opțiunea fiind convinși de eșecul total al actualei guvernări.”, a comentat Mocioalcă.

Senatorul PSD consideră astfel necesar a se organiza alegeri anticipate, chiar dacă ele nu au avut loc niciodată în perioada postdecembristă. „Cred că ar fi momentul să nu ne speriem de astfel de soluții și să așteptăm din nou, la urne, vocea românilor. După anticipate am constata o altă realitate și ar fi loc de discuții fiecare cu fiecare, bineînțeles, partidului câștigător dându-i-se dreptul să desemneze primul ministru.”, a argumentat senatorul social-democrat.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/