Alte trei zile fără apă în județul Timiș

aquatim222

Se spală rețelele de distribuție a apei, iar pe durata lucrărilor apa va fi întreruptă. Vezi programul intervențiilor!

Miercuri, 8 martie, între orele 9-14, în Găvojdia și Criciova presiunea apei va fi scăzută pentru spălarea rețelei de distribuție.

Pe 8 și 9 martie, între orele 9-14, în Iohanisfeld se vor igieniza rezervoarele de înmagazinare. Pe durata lucrărilor nu vor fi perturbări în alimentarea cu apă a localității.  Vineri, 10 martie, între orele 9-15 se vor spăla rețelele de distribuție din Livezile și Dolaț. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7