Alte sancțiuni ale poliției rutiere

După ce în ultimele săptămâni acțiunile polițiștilor cărășeni au vizat pietonii ce traversau neregulamentar și șoferii vitezomani, pe parcursul săptămânii trecute au fost luați la întrebări șoferii autovehiculelor de transporturi comerciale publice de mărfuri și de persoane și cei care nu au purtat centura de siguranță.

În perioada 22-28 octombrie, polițiștii rutieri din județ au ieșit pe drumurile publice pentru a verifica transporturile comerciale publice de mărfuri și persoane și cei care nu au purtat centura de siguranță. Astfel, au fost aplicate 1063 de sancțiuni contravenționale.

În urma verificărilor autovehiculelor de transport, au fost ridicate patru certificate de înmatriculare pentru neregulile constatate la regimul circulației. Iar pentru că nu au purtat centurile de siguranță, un număr de 152 de șoferi au fost sancționați contravențional.

Dar, așa cum se întâmplă de obicei, prin acțiunile polițiștilor ce vizează anumite nereguli se descoperă și alte infracțiuni în trafic. Astfel, patru conducători auto au rămas fără permis de conducere pentru că au fost vitezomani sau au condus sub influența băuturilor alcoolice.