Alte percheziții în Timiș, în mega acțiunea JUPITER

perchezitii timis inselaciune
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Continuă perchezițiile în Timiș în mega acțiunea JUPITER. Oamenii legii au făcut 7 descinderi, în două dosare de înșelăciune.

Primul caz este extins și în Cluj, Sibiu, Maramureș și Bistrița-Năsăud și vizează suspecți de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual și uz de fals.

„În fapt, reprezentanții unor societăți comerciale ar fi întocmit documente, în care ar fi consemnat alte destinații de descărcare decât cele reale cu scopul de a nu efectua plata reală a tarifelor autorizațiilor speciale de transport, cauzând un prejudiciu în valoare de 490.753 de lei. În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate mai multe înscrisuri, precum și diferite medii de stocare”, transmite IPJ Timiș.

O altă percheziție a avut loc, în Timișoara, la o femeie bănuită de bînșelăciune.

„Din investigațiile efectuate a rezultat că, în cursul anului 2023, un bărbat ar fi fost indus în eroare, prin nume și calități mincinoase, respectiv prin mijloace frauduloase de către o femeie, în scopul obținerii a 16.000 de euro, valoare ce ar fi reprezentat o investiție fictive”, mai aflăm de la polițiști.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicați 16.000 de euro și un telefon mobil. Femeia a fost condusă la Poliție pentru audieri.

 

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/