Alte loturi de case pentru tineri, oferite de Primăria Caransebeș

Primăria Caransebeș are în plan dezvoltarea în continuare a cartierului Valea Cenchii, mai ales că aici s-au parcelat, în urmă cu mai mulți ani, câteva zeci de loturi de teren în vederea construirii de locuințe de către tineri.

În acest sens, în ședința de lucru a Consiliului Local de vineri, 29 iunie, primarul Felix Borcean va supune aprobării, ca inițiator de proiect, atribuirea în folosinţă gratuită a unor noi loturi de teren în zona Valea Cenchii, cu destinația „construire locuințe pentru tineri”, conform Legii nr.15/2003. Cu această ocazie va fi retras dreptul de folosință gratuită a terenului pentru unii beneficiari, care au renunțat la terenul atribuit.

Cartierul caransebeșean se află în plină dezvoltare urbană. După ce au fost asfaltate străzile de aici, a fost rezolvată și problema apei la robinetele locuitorilor de la un puț de captare, asta până când vor începe lucrările de realizare a unei rețele de apă și canalizare noi, investiție de peste 15 milioane de euro din fonduri europene. De asemenea, în acest cartier se va introduce rețea de gaz metan în baza unui proiect de investiție realizat de Primăria Caransebeș pentru care se va accesa un credit de la Ministerul Finanțelor Publice.