Alte 16 persoane vindecate de medicii Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara! Nicolae Robu: „Nu recepționați aceste comunicări drept triumfaliste”

untitled design set 970x90 px

Tot mai mulți pacienți scapă de paturile Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, dar veștile bune nu ne scutesc de izolare, atrage atenția primarul Nicolae Robu.

În județul Timiș au fost înregistrate, de la începutul pandemiei, 376 de cazuri de coronavirus, iar 258 de pacienți au fost vindecați de medicii de la Spitalul „Victor Babeș”. Printre cei vindecați se numără și locuitori din alte județe precum Caraș-Severin, Arad și Hunedoara. În ultimele 24 de ore, alți 16 pacienți au părăsit spitalul după ce două teste consecutive, efectuate la 24 de ore distanță, au confirmat eliminarea virusului din organism.

Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu care spune că lucrurile trebuie privite, în continuare, cu maximă seriozitate, indiferent de veștile bune venite din partea medicilor.

publicitate ziar expresb 1000x100

„Vă rog, nu recepționați aceste comunicări drept triumfaliste! Ele sunt îmbucurătoare, dar pentru sănătatea noastră și a semenilor, mai avem încă de stat în casă! Ascultați de specialiști! Vă mai informez că în total, în județul Timiș, au fost confirmate ca infectate cu SARS-CoV-2, 376 de persoane, ceea ce înseamnă 0.55 îmbolnăviri la mia de locuitori. Altfel spus, avem, la nivelul județului Timiș, aproximativ 1 infectat cu SARS-CoV-2 la 2.000 de locuitori, cumulativ în timp, de la începutul pandemiei”, a scris primarul pe Facebook.

La nivel național, au fost confirmate 8.746 de cazuri de coronavirus, iar 1.892 de români au fost externați din spitale. 434 de persoane au decedat, iar 256 sunt internate în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/