Altă săptămână, alt meci greu pentru ACS Poli. Pe Electrica vine Academica Clinceni

ACS Poli continuă misiunea aproape imposibilă de salvare de la retrogradare cu jocul de acasă de sâmbătă, cu Academica Clinceni. Vivi Răchită nu o lasă mai moale și spune că în continuare e nemulțumit de atitudinea unor jucători. După meciul pierdut cu UTA, tehnicianul i-a trimis pe jucători să discute între ei ce probleme au.

Valeriu Răchită e decis de vineri în mare parte asupra echipei. Vor lipsi Uyi, accidentat, dar și Manolache, convocat la naționala U19. Sorel Chemin însă va avea drept de joc după ce a fost suspendat câteva etape. „Am stat de vorbă cu băieții. Ne așteaptă un meci extrem de greu, pe care trebuie să-l câștigăm. Trebuie să ne facem norocul și noi. Clinceniul este o echipă bună, sunt pe locul 3, au jucători buni, tineri de perspectivă luați împrumut de la FCSB sau jucători cu experiență ca Patriche sau Olariu. Sper ca băieții noștri să înțeleagă ce am lucrat la antrenament săptămână aceasta. Sper ca mâine să fiu inspirat, mai am două semne de întrebare, voi vedea după analiza celor de la Clinceni”, a spus antrenorul.

Răchită l-a inclus pe Bîrnoi în lot, mai ales că lipsește Manolache, jucător U21. Antrenorul e în continuare nemulțumit de atitudinea unor fotbaliști. „Sunt anumite probleme de atitudine, de mentalitate, pe care încerc să le corectez. Din păcate, sunt unii jucători care nu vor să fie ajutați și nu putem lucra în favoarea lor fără ca ei să-și dorească. Unii se cred la FIFA în 2019, când ei sunt în viața reală”, a mai precizat antrenorul.

Antrenorul i-a trimis pe jucători să discute doar ei între ei, fără staff, despre echipă. „Săptămâna aceasta i-am trimis forțat la o masă comună, doar, să stea să își spună în față ce au de făcut și de reproșat unul altuia. Concluzia a fost că nu mai e de glumit și că trebuie să tragem toți la aceeași căruță pentru ca Poli să urce în clasament”, a mai spus Răchită.

Meciul cu Clinceni începe sâmbătă la ora 11 pe Electrica și e televizat.