Alina Gorghiu: „Îi voi cere demisia lui Marcel Ciolacu dacă nu îşi retrage sesizarea făcută la Curtea Constituţională. Este un abuz în funcţie şi un moft”

Senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu îi cere lui Marcel Ciolacu să-şi retragă o sesizare făcută la Curtea Constituţională. Aceasta spune că este doar un moft, iar în momentul în care CCR o va declara inadmisibilă îi va cere demisia preşedintelui Camerei Deputaţilor.

„Am să fac un apel la echipa care conduce PSD, în special la Marcel Ciolacu, să-şi retragă sesizarea formulată pentru existenţa unui conflict juridic de natură constituţională, pentru că este doar un moft această sesizare, care va fi declarată inadmisibilă şi este un pretext pentru ca cei din PSD să nu se prezinte la şedinţa programată de birourile permanente reunite în data de 24 februarie, atunci când în mod normal avem un vot pentru Guvernul Ludovic Orban II”, a spus Alina Gorghiu, senator PNL de Timiş.

Parlamentarul îşi continuă acuzele şi spune că sesizarea este un abuz în funcţie, că nu există motive concrete, ci reprezintă doar o luptă politică.

„Le spun de acum celor care conduc PSD că în secunda în care CCR va răspunde ca inadmisibilă sesizarea domnului Ciolacu, îi voi cere demisia de la şefia Camerei Deputaţilor, pentru că este un abuz în funcţie să faci sesizări ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu pentru că ar exista temeiuri constituţionale, ci efectiv pentru a servi lupta PSD”, a precizat Alina Gorghiu.

1000x100 (5)