Alin Nica, la închiderea urnelor: „Ne aflăm în fața unei mari victorii”

alin nica dupa inchiderea urnelor

La fel ca Dominic Fritz, și Alin Nica este optimist ca va câștiga cel de-al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș.

Alin Nica a mers, duminică seara, la sediul USR, pentru a afla primele rezultate la alegerile locale alături de colegul său de alianță, Dominic Fritz. După închiderea urnelor, Alin Nica a declarat că este încrezător că Alianța Dreapta Unită va câștiga Primăria Timișoara, Primăria Lugoj și Consiliul Județean Timiș.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Dragi prieteni, ne aflăm în fața unei mari victorii. Suntem încrezători că avem deja o victorie la Primăria Timișoara, o victorie la Primăria Lugoj și, evident, o victorie la Consiliul Județean Timiș. Sigur, mai se votează încă, apoi urmează procesul important de numărare al voturilor. Îi rog pe reprezentanții noștri să fie vigilenți în secțiile de votare. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ni s-au alăturat luptei pentru Timișoara și Timiș. Am pornit cu un număr redus de susținători, însă vreau să le mulțumesc tuturor celor care, contrar aparențelor, au avut încredere că urmez calea cea dreaptă și nu m-am abătut de la valorile și principiile de dreapta și de la spiritului Timișoarei. Îi mulțumesc echipei Dreapta Unită, a făcut una dintre cele mai frumoase campanii din țară. Iar succesul acestei campanii se datorează în primul rând lor și vă mulțumesc din suflet. În rest, păstrăm rezerva pe care trebuie să o păstrăm până la numărarea finală a voturilor, pentru a avea un discurs de învingător. Pentru mine, această experiență a fost una câștigătoare, așa că eu deja mă consider un învingător din acest punct de vedere”, a declarat Alin Nica.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/