Alianța Dreapta Unită și-a prezentat mai mulți candidați la primăriile din Timiș

alin nica, dominic fritz, ioan gosa, ligia dugulescu si horia bugarin la sediul aliantei dreapta unita din timisoara
untitled design set 970x90 px

Candidatul ADU la președinția CJ Timiș, Alin Nica, a transmis un mesaj la unitate, de luptă pentru administrație curată și eficientă în folosul oamenilor.

„Timișenii caută o alternativă la PSD, partid de care se leagă stagnarea țării și a comunităților pe care le conduc și aici avem un număr de oameni care vor să scoată comunitățile lor din stagnare sau, în cazul primarilor noștri actuali, să continue munca pe care au dus-o în ultimii patru ani”, a spus primarul Timișoarei Dominic Fritz, candidat pentru al doilea mandat din partea Alianței Timișoara Unită.

candidati ai aliantei dreapta unita la primarii din judetul timis

Alături de Alin Nica, Dominic Fritz a prezentat miercuri o parte din candidații Alianței Dreapta Unită la primăriile din Timiș. Trei dintre aceștia sunt primari în funcție care candidează pentru un nou mandat: Teodor Tița (USR) de la Cenad, Horia Bugarin (USR) de la Dumbrăvița și Ioan Goșa (Forța Dreptei) de la Dudeștii Noi.

„Timișul și Timișoara au dreptul câștigat în 1989 de a spune ceea ce gândesc; nu e o formă de curaj să te opui Bucureștiului. Timișul și Timișoara au acest spirit care transcende frica și teama impusă de candidații PSD de la orice nivel. (…) Avem aici un număr de candidați ai alianței în care ne punem speranța că transmit mai departe acest mesaj de unitate, de luptă pentru curățarea clasei politice, pentru administrație curată și eficientă în folosul oamenilor.”, a declarat Alin Nica, președintele în funcție al CJ Timiș, candidat al Alianței Dreapta Unită pentru un nou mandat.

„Știți care erau candidații PSD în 2004 la Dudeștii Noi? Candidatul PSD se numea Mita, iar președintele organizației locale PSD era Jula. Cu Mita și cu Jula PSD m-am luptat în 2004, iar acum, la 20 de ani distanță, aceste metehne de la PSD nu s-au vindecat. S-au răspândit ca o caracatiță și au acaparat și conducerea PNL de la București și, mai nou, vor să dea atacul și aici în Timișoara și Timiș.”, a completat Alin Nica.

alin nica si dominic fritz

„Alianța Dreapta Unită va fi singura filială din țară unde vom da și președintele consiliului județean, și toți primarii din toate municipiile județului. Mai concret, vom avea, după 9  iunie, un primar la Timișoara, un președinte la CJT și un primar la Lugoj.”, a mai spus Dominic Fritz.

Pe lângă cei trei primari în funcție, ceilalți candidați prezentați sunt: Denis Inaș (USR) la Lenauheim; Erwin Floroni (USR) la Lugoj; Cristian Amza (USR) la Giroc; Teodora Crainic (USR) – Sacoșu Turcesc; Florian Feraru (PMP) –
Giarmata; Alina Wyhnalek (USR) – Ghilad; Rafael Suciu (USR) – Ghiroda; Raul Stăneață (Forța Dreptei) –
Săcălaz; Ioan Coita (Forța Dreptei) – Cărpiniș.

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/